Oplossingsgerichte coaching

Oplossingsgerichte coaching Delfgauw

Jij wordt gezien als de echte deskundige in jouw problematiek!

Vaak richten we ons op problemen en de achtergronden daarvan, zo niet bij het oplossingsgericht coachen. Je wordt vanaf het begin aangemoedigd je te concentreren op de, nu nog denkbeeldige, situatie waarin het probleem is opgelost. Je bepaalt dan ook zelf wat de doelen van de coachen zijn.

Oplossingsgericht werken focust zich op datgene wat wel goed gaat en maakt daarmee de weg vrij om op een positieve en pragmatische manier vooruitgang te boeken. Dit gaat via speciale vragen waardoor je je eigen oplossingen kan vinden. Je wordt dus ook geacht zelf op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen.

De coach neemt daarbij een sturende rol in. Voor het slagen van de coaching is het essentieel dat je ervaart dat verandering van het eigen gedrag de sleutel kan zijn tot het behalen van de doelstelling.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.


Anneke

Neem contact op
Psycholoog Delfgauw voor oplossingsgerichte coaching in de regio Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Lansingerland, Zoetermeer, Delft, Schipluiden, Rijswijk, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek. Je bent welkom.


Psycholoog Delfgauw
Ervaringen van cliënten
Anneke is uitnodigend, luistert aandachtig en komt snel tot de kern.
>> Lees verder...
Psycholoog Delfgauw
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Psycholoog Delfgauw
Melkdragerhof 74
2645 LS Delfgauw
Route naar mijn praktijk
Lid van en geregistreerd bij

logo-cbig-nip
Top