Ervaringen van cliënten

Psycholoog Delfgauw - Psycholoog Anneke

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Delfgauw – Anneke

5 / 5 sterren –
“De persoonlijke gesprekken met Anneke heb ik als zeer prettig ervaren.

Zij heeft een open houding, biedt een luisterend oor, houdt gedoseerd een spiegel voor, remt af waar nodig en stelt de juiste vragen. Dankzij Anneke heb ik het kruispunt in mijn leven durven toe laten en ben ik bewust een weg ingeslagen die echt bij mij past.”
Psycholoog Delfgauw – Anneke

5 / 5 sterren –
“Dat ik in staat ben om zo te genieten dank ik aan het zelfvertrouwen dat ik herwonnen heb gedurende ons contact. Dank je voor je begeleiding in dit proces.”
Psycholoog Delfgauw – Anneke

4 / 5 sterren –
“Via het bedrijf waar ik werk kwam ik in contact met jou en je mag eerlijk weten dat ik daar in het begin erg veel moeite mee had, omdat ik altijd heb gedacht dat iedereen wel eens een dip mee maakt in het leven en dat de gang naar een psycholoog niet nodig is en dat je er zelf uit moet komen.

Hier kom ik inmiddels op terug en heb de afspraken met jou niet altijd even leuk gevonden maar wel zeer nuttig en ik heb er veel van geleerd. Al met al heb je me wel op het juiste spoor weten te zetten.”
Psycholoog Delfgauw – Anneke

5 / 5 sterren –
“Anneke is uitnodigend, luistert aandachtig en komt snel tot de kern.

De gesprekken die ik met Anneke heb gehad waren voor mij heel ondersteunend. Zij is uitnodigend, luistert aandachtig en komt snel tot de kern. Ook kan zij haar analyses goed visualiseren wat heel verhelderend werkt. Daarin is ze heel precies en toont ze zich altijd betrokken, wat mij veel vertrouwen gaf.

Ze bood mij in korte tijd zowel inzicht als praktisch advies bij thema’s die speelden. Dit heeft mij goed geholpen en zal zeker ook op langere termijn behulpzaam zijn.”
Psycholoog Delfgauw – Anneke

5 / 5 sterren –
“Op een gegeven moment viel het kwartje bij mij: ik ben overspannen. Ik ben een harde werker, maar kom nu vooral bij het werk niet meer vooruit, ben moe, prikkelbaar, geagiteerd, snel boos, eet slecht en sporten lukt niet ook meer.

Ik heb veel gedaan om de spanning buiten te houden, door sporten, yoga, een ijzeren regelmaat. Totdat die pleisters te klein bleken. Ik was ervan overtuigd dat er ‘iets’ ingrijpend moest veranderen. Ondanks mijn heilige autonomie en zelfredzaamheid heb ik kortdurende psychologische hulp ‘geaccepteerd’.

Psycholoog Anneke Kuipers heeft mij om te beginnen met mij de problemen in een ruime context verkend. Daarbij is het nuttig een objectieve professional tegenover je te hebben.

Op het traject heeft ze vooral mijn zelfwerkzaamheid (assertiviteit, mindfulness) ondersteund door met mij te spiegelen op mijn ideeën en gevoelens, en mijn ervaringen te evalueren. Zo werden mijn gedachten beter in overeenstemming met mijn gevoel gebracht. Je gaat het pas écht zien als je het écht door hebt.

Om kort te gaan, je moet veel zelf doen. Het begint met het onderkennen van je probleem en de bereidheid daaraan zelf hard te werken. Een goede psycholoog kan je langs dat pad gidsen en begeleiden.
Psycholoog Delfgauw – Anneke

4 / 5 sterren –
“Anneke heeft mij geholpen met met name de acceptatie, en gevoel voor eigenwaarde terug vinden. Ze heeft mij geleerd weer te ontspannen, maar ook om grenzen te stellen.”
Psycholoog Delfgauw – Anneke

5 / 5 sterren –
“Tijdens mijn burn out heb ik ter ondersteuning gesprekken gevoerd met Anneke. Aanvankelijk in de gewone setting, tegenover elkaar op een stoel aan het bureau.

Na verloop van tijd zijn we hiervan afgestapt en gesprekken gevoerd tijdens hardlopen (running therapie). Voor mij werkte dit positief uit. De setting is meer ongedwongen, gesprekken lopen vlotter en tevens houd je er nog een goed gevoel aan over door actief bezig geweest te zijn. Deze combinatie kan ik iedereen aanraden.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Psycholoog Delfgauw
Ervaringen van cliënten
Anneke is uitnodigend, luistert aandachtig en komt snel tot de kern.
>> Lees verder...
Psycholoog Delfgauw
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Psycholoog Delfgauw
Melkdragerhof 74
2645 LS Delfgauw
Route naar mijn praktijk
Lid van en geregistreerd bij

logo-cbig-nip
Top