EMDR en traumatherapie

EMDR en traumatherapie Delfgauw

Verwerken van je trauma

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een kortdurende intensieve therapie. Het is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van traumatische ervaringen. Ik zal je vragen om aan de akelige gebeurtenis terug te denken. Dit gebeurt in combinatie met afleiding. Zo starten we je verwerkingsproces op.

Soorten klachten

EMDR kan toegepast worden wanneer:

  • je stressklachten hebt die direct zijn ontstaan als gevolg van een akelige gebeurtenis waarbij het denken aan die gebeurtenis een sterke emotionele reactie bij je oproept.

  • je last blijft houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, bv een ongeval, geweld, pesten en daardoor schrikachtiger bent, je angstig voelt en dingen gaat vermijden.

Er is steeds meer bewijs dat emotioneel geladen herinneringen een belangrijke rol spelen bij klachten als depressie, chronische pijn, verslavingen. EMDR kan bij deze klachten worden ingezet.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.


Anneke

Neem contact op
Meer informatie
Voor meer informatie over EMDR-therapie, tips en lotgenotenverhalen, zie:

Voor contact met lotgenoten zie ook: lotgenotenforum.com en lotgenotencommunity.com
Psycholoog Delfgauw: EMDR en traumatherapie voor EMDR-therapie bij traumatische ervaringen in de regio Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Lansingerland, Zoetermeer, Delft, Schipluiden, Rijswijk, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek. Je bent welkom.


Psycholoog Delfgauw
Ervaringen van cliënten
Anneke is uitnodigend, luistert aandachtig en komt snel tot de kern.
>> Lees verder...
Psycholoog Delfgauw
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Psycholoog Delfgauw
Melkdragerhof 74
2645 LS Delfgauw
Route naar mijn praktijk
Lid van en geregistreerd bij

logo-cbig-nip
Top