Relatietherapie Delfgauw

Relatietherapie Delfgauw - Relatietherapeut AnnekeOp dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan voor relatietherapie. Ik verwijs je graag door naar mijn collega’s:

Relatietherapie Delft>>
Relatietherapie in de regio Delfgauw, Pijnacker en Nootdorp

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Delfgauw?

Mijn naam is Anneke Kuipers Als gekwalificeerd GZ-psycholoog en relatietherapeut ben ik BIG geregistreerd en lid van het NIP. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

In elke relatie komen periodes voor waarin het minder loopt met de liefde. Soms lukt het niet om uit die neergaande lijn te komen.

De meest voorkomende klacht is dat jullie niet of nauwelijks meer met elkaar spreken, waarbij een van de partners juist meer wil en de ander zich steeds meer terug trekt. Of jullie gesprekken leiden steeds tot ruzie, zonder dat er oplossingen komen.

Ook kan een van jullie (tijdelijk) last hebben van individuele problemen zodanig dat dit weerslag heeft op jullie relatie. En er zijn nog vele andere klachten die bij jullie kunnen spelen. We gaan ze samen onderzoeken.

EFT-relatietherapie

Voor de behandeling maak ik met name gebruik van Emotionally focused therapy (EFT). Liefde en verbondenheid tussen jullie staan hierin centraal, in het hier en nu. Wanneer jullie verbondenheid bedreigd wordt kunnen jullie in vaste (negatieve) patronen gevangen raken en steeds verder van “huis” raken.

Eerst onderzoeken we waardoor de verbinding is verminderd, hoe de conflicten zijn ontstaan en hoe jullie onderliggende emoties de interactie zijn gaan bepalen. We brengen de negatieve interactie cirkels in kaart.

Als tweede richten jullie je op hoe je weer in elkaars hart kunt kijken, en hoe jullie de verbinding weer kunnen versterken. Tot slot (derde) verduurzamen jullie je de relatie, zien wij elkaar minder vaak en worden de laatste puntjes op de “i” gezet.

EFT helpt om in een turbulente omgeving emotionele- en liefdevolle verbinden te behouden.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.


Anneke

Neem contact opMeer informatie
Voor meer informatie over relatieproblemen, tips en lotgenotenverhalen, zie:

Voor contact met lotgenoten zie ook: lotgenotenforum.com en lotgenotencommunity.com
Psycholoog Delfgauw en Relatietherapie Delfgauw voor relatietherapie, huwelijkstherapie, relatieadvies en relatiecoaching bij relatieproblemen in de regio Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Lansingerland, Zoetermeer, Delft, Schipluiden, Rijswijk, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek. Kijk voor meer relatietherapeuten in de regio op: Relatietherapeuten Delfgauw


Psycholoog Delfgauw
Ervaringen van cliënten
Anneke is uitnodigend, luistert aandachtig en komt snel tot de kern.
>> Lees verder...
Psycholoog Delfgauw
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Psycholoog Delfgauw
Melkdragerhof 74
2645 LS Delfgauw
Route naar mijn praktijk
Lid van en geregistreerd bij

logo-cbig-nip
Top